Mina hästar

Segull frá Hátúni

e: Snillingur frá Vorsabea II
ee: Forseti frá Vorsabae II
u: Hátíd fra Hátúni

Född 2003 och är en femgångsthingst med fem jämna och flotta gångarter. Segull är en svart konstantskimmel/färgväxlare med en skjuten stjärn, snopp och ett glosöga. Bär på splashgener. Segull och jag har tävlat en hel del ihop med fina resultat upp på nationell nivå.
Segull har jag själv visat och är bedömd, han har bland annat 9.0 för både skritt och galopp, sen 8.0 i resterande gångarter utom pass. Freyr frá Vorsabae II

e: Forseti frá Vorsabae II
u: Kolfreya frá Vorsabae II

Freyr är en valack med 5 fina gångarter. Tanken att det skulle ha blivit min blivande tävlingshäst, men pga tidsbrist med familj och barn har han istället blivit en lyxig ridhäst när tid finnes. Men har som mål att komma igång iår igen för att komma ut på tävlingsbanan igen!

Stjörnudis från Musö

e: Jór frá Kjartanstödum Elit prem
u: Ulpa frá Sydri-Ulfstödum 1:a klass

Stjörnudis är ett andraklassto med 5 väldigt flotta gångarter. En fantastisk tjej med en vilja utöver det vanliga och flotta med väl åtskilda och taktsäkra gångarter med bra aktion. Stjörnudis är min tidigare tävlingshäst och går numera som avelsto på Karsbo Gård. Stjörnudis är bedömd till 7.82, har visat henne själv. 

Stjörnudis är dräktig med Oskar från Lindeberg, vilket ska bli väldigt spännande om allt går vägen. 
Har även planer på att betäcka henne igen iår. 

Ávaldi från Karsbo Gård

u: Stjörnudis från Musö
e: Segull frá Hátúni

Född 2022 på Karsbo Gård och har bott där fram till nu, feb. Står nu i Riddarhyttan hos Frida på Forsens Islandshästar där han ska gå i en hingstflock fram till att han ska hem till mig på inridning. Ávaldi är en rödskimmel (konstantskimmel/färgväxlare) med bläs, en blandning av både mor och far. 

Ska bli spännande att följa denna kille i framtiden!

Ìpa från Karsbo Gård

e: Oskar från Lindeberg
u: Stjörnudis från Musö

Född 31 maj 2024 och står hos på Karsbo Gård hos mina föräldrar. Ett stoföl som jag verkligen ser fram emot att följa. Hoppas att det kan bli min framtida tävlingshäst.