Mina hästar

Segull frá Hátúni

e: Snillingur frá Vorsabea II
ee: Forseti frá Vorsabae II
u: Hátíd fra Hátúni

Född 2003 och är en femgångsthingst med fem jämna och flotta gångarter. Segull är en svart konstantskimmel/färgväxlare med en skjuten stjärn, snopp och ett glosöga. Bär på splashgener. Segull och jag har tävlat en hel del ihop med fina resultat upp på nationell nivå.Freyr frá Vorsabae II

e: Forseti frá Vorsabae II
u: Kolfreya frá Vorsabae II

Freyr är en valack med 5 fina gångarter. Tanken att det skulle ha blivit min blivande tävlingshäst, men pga tidsbrist med familj och barn har han istället blivit en lyxig ridhäst när tid finnes. Men har som mål att komma igång iår igen för att komma ut på tävlingsbanan igen!

Stjörnudis från Musö

e: Jór frá Kjartanstödum Elit prem
u: Ulpa frá Sydri-Ulfstödum 1:a klass

Stjörnudis är ett andraklassto med 5 väldigt flotta gångarter. En fantastisk tjej med en vilja utöver det vanliga och flotta med väl åtskilda och taktsäkra gångarter med bra aktion. Stjörnudis är min tidigare tävlingshäst och går numera som avelsto på Karsbo Gård. Planer på att betäcka henne igen 2023. 

Ávaldi från Karsbo Gård

u: Stjörnudis från Musö
e: Segull frá Hátúni

Född 2022 på Karsbo Gård och har bott där fram till nu, feb. Står nu i Riddarhyttan hos Frida på Forsens Islandshästar där han ska gå i en hingstflock fram till att han ska hem till mig på inridning. Ávaldi är en rödskimmel (konstantskimmel/färgväxlare) med bläs, en blandning av både mor och far. 

Ska bli spännande att följa denna kille i framtiden!